طرز رویه کیک سه سوته

طرز تهیه رویه کیک,تهیه رویه کیک بدون خامه

اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید این رویه را امتحان کنید درست کنید.

کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل هست که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید آسان. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!

مواد لازم برای دو و نیم پیمانه :

 شکر  یک و نیم پیمانه
 سفیده تخم مرغ ۲ رقم
 شیره ذرت  یک قاشق غذاخوری
 نمک کمی

طرز تهیه :
_ تمامی مواد را در کاسه بزرگ بریزید، سپس کاسه را روی آب در حال آرام جوش‌آمدن قرار دهید. کف کاسه نباید با آب ارتباط پیدا کند.

_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ لحظه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

_ هم زدن را به مدت ۷ لحظه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ مساوی حجم بگیرد. پس از این که کاملاً  خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده هست، تزیین کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …