برای تهیه شیره خرمالو: خرمالوهای جنگلی بسیار کوچک و خوشمزه هستند، اگر با آنها شیره درست کنید عالی می شود. رنگ آن تیره تر می شود و فوق العاده خوشمزه است. خرمالو وحشی نیازی به پوست کندن ندارد.اما سایر خرمالوها باید پوست گرفته شوندهمانطور که گفتیم پوست خرمالو آب آن را گند می کند، میوه خرمالو قند زیادی دارد، بنابراین آب آن قند بیشتری دارد و در مصرف آن دقت کنید، اگر شعله گاز را زیاد کنید، آب میوه فرو می رود و بو می دهد. سوخته زمان پخت شیره خرما را از صبح زود شروع کنید، نمی خواهید برای پختن آن تا دیروقت بیدار بمانید. پختن آن زمان زیادی می برد. .